Messegue-logo

Miksi Mességué?

marigoldKymmenen hyvää syytä valita Laboratoires Mességuén tuotteet

  1. Mességué-kosmetiikan ja ravintolisien vaikuttavat aineet ja niiden yhdistelmät on valittu tunnettujen, turvallisten ja toimiviksi osoittautuneiden hoitovaikutusten perusteella.
  2. Suuri osa vaikuttavista aineista on peräisin kasveista ja luonnon mineraaleista. Hyvien hoitovaikutusten aikaansaamiseksi useimmissa Mességué-tuotteissa käytetään myös yrityksen kahdessa omassa laboratoriossa valmistettuja kemiallisia ainesosia.
  3. Mességué-kosmetiikkavalikoimassa on Cosmebio- ja Ecocert-sertifioituja luomutuotteita, luonnonkosmetiikan kriteerit täyttäviä sertifioimattomia tuotteita mutta myös tuotteita, joissa on kemiallisesti valmistettuja ainesosia. Nämä synteettiset ainesosat on valittu tuotteisiin hyvien hoitotulosten aikaansaamiseksi, vaikka niitä ei luonnonkosmetiikan kriteerein suotavina pidetäkään.
  4. Kasviraaka-aineet ovat peräisin valvotuilla tiloilla viljellyistä kasveista tai mahdollisimman puhtaista luonnon- tai viljelykasveista. Kasvit kerätään niin kaukaa saastuttavista lähteistä kuin mahdollista.
  5. Kasvit on valikoitu huolellisesti ja niiden kasvitieteellinen tunnistaminen on tarkkaa. Mességué-tuotteiden kasvit ovat geenimanipuloimattomia.
  6. Kaikki Mességué-tuotteet merkitään yksilöidyin tuotantoeränumeroin, jotta niissä käytettyjen raaka-aineiden jäljittäminen on helppoa.
  7. Messegué-tuotteissa ei käytetä parabeeneja eikä synteettisiä hajusteita. Niitä ei ole testattu eläinkokein.
  8. Laboratoires Mességué soveltaa farmakognosian ja lääketieteen tutkimustietoa kehittääkseen toimivia ja turvallisia ravintolisiä sekä kosmetiikkaa, jolla on todellisia hoitovaikutuksia. Monisatavuotisen koetellun yrttitietouden, fytoterapiassa saatujen hoitotulosten ja tieteellisen tutkimustiedon yhdistäminen on tae parhaasta laadusta.
  9. Mességué-kauneudenhoito on mutkatonta ja edullista. Tarvitset vain muutaman hyvän hoitoaineen ollaksesi kaunis.
  10. "C´est la nature qui a raison – Luonto on oikeassa. " (Maurice Mességué)