fbpx

Messegue-logo

Kuivatut yrtit

Laboratoires Messeguen valikoimassa on yli 40 erilaista kuivattua yrttiä, jotka on pakattu 50-100 gramman pahvipakkauksiin. Pakkauksiin on merkitty, sisältääkö tuote koko kuivatun kasvin, kukintoja, siemeniä, marjoja, varren, lehdet, juurakkoa vai kaarnaa.

Messegue-yrttien käyttöaika on keskimäärin 1-3 vuotta keruuajankohdasta. Suositeltu käyttöaika riippuu mm. siitä, onko kasvista pakattu sen kuivatut vihreät osat, juurakko vai kaarnaa. Kasvit on valikoitu huolellisesti ja käsitelty niin asiantuntevasti, että useimmat yrtit säilyttävät koostumuksensa ja ainakin osan väristään jopa 5-6 vuotta pakkaamisestaan. Kasvien eteeriset öljyt alkavat haihtua, mutta mineraalit säilyvät vielä vuosia suositellun käyttöajankohdan jälkeenkin.

Koko laaja valikoima on saatavana vain erillisellä tilauksella, jonka toimitusaika on pitempi kuin muilla ravintolisillä tai kosmetiikalla. Jos Messegue-yrtit kiinnostavat ammatti- tai kotikäytössä tai jos harkitset Messegue-jälleenmyyjäksi ryhtymistä, ota yhteyttä.