fbpx

Messegue-logo

Kapselit, tabletit, uutteet

Messeguen Cafe Plaisir on vihreää kahvipapapu-uutetta sisältävä hyvän olon kahvi, joka virkistää elimistöä vatsaa kuormittamatta, stimuloi aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään liiallista kahvinjuontia. Sekoita jauhe mukilliseen kuumaa vettä. Kahvikuppiin riittää pienempikin määrä. Suositeltu päiväannos sisältää 84-168 mg kofeiinia, joten tuotteen käyttöä kannattaa välttää raskauden ja imetyksen aikana.

Messeguen Gelee royale & pollen –kapselit sisältävät pakastekuivattua kuningatarhyytelöä ja siitepölyjauhetta. Nämä kaksi arvokasta mehiläisten valmistamaa ainetta kuuluvat maailman ravintorikkaimpiin luonnonaineksiin. Käytä kapseleita 1-2 pakkauksen kuurina tarpeen mukaan.

Magnesium on välttämätön hivenaine, joka edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä luuston pysymistä normaalina. Myös B6-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa. Messeguen magnesium-B6 -tabletit suositellaan nautittavaksi ennen nukkumaanmenoa.

Sinkki on yksi tärkeimmistä hivenaineistamme. Elimistö tarvitsee sitä yli 200 eri entsyymin toimintaan. Sinkki edistää ihon, hiusten, kynsien ja luuston pysymistä normaalina. Lisäksi se edistää hedelmällisyyttä, lisääntymistä ja veren testosteronitasojen pysymistä normaalina sekä immuunijärjestelmämme toimintaa. 

Propolis on aromaattinen luonnonaine, jonka on todettu sisältävän antiseptisia ainesosia. Mehiläiset valmistavat sitä puiden silmujen hartsi- ja balsamieritteistä ja omista entsyymeistään. Ne käyttävät propolista mehiläisyhdyskunnan suojaamiseen bakteereilta, viruksilta ja tuholaisilta sekä pesän viimeistelyyn. Nimi propolis tulee kreikan kielen sanoista pro polis. Merkitys ’kaupungin puolesta’ kuvaa hyvin propoliksen vaikuttavuutta.

Tonus Bio sisältää mm. ginsengiä, guaranaa ja kuningatarhyytelöä uutteena, joka on pakattu helppokäyttöisiin ja sisältönsä pitkään tuoreena säilyttäviin 10 ml:n lasiampulleihin. Kaikki ainesosat ovat sertifioitua luomua. Tonusta suositellaan käytettäväksi 1-3 pakkauksen kuureina tarpeen mukaan.