Messegue-logo

Kapselit, tabletit, uutteet

Messeguen Cafe Plaisir on hyvän olon kahvi, joka virkistää elimistöä vatsaa kuormittamatta, stimuloi aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään liiallista kahvinjuontia. Sekoita jauhe mukilliseen kuumaa vettä. Kahvikuppiin riittää pienempikin määrä.

Messeguen Gelee royale & pollen –kapselit sisältävät pakastekuivattua kuningatarhyytelöä ja siitepölyjauhetta.

Magnesium on mm. aineenvaihdunnan sekä lihasten ja hermoston hyvinvoinnin kannalta välttämätön hivenaine. Messeguen magnesiumvalmisteeseen on lisätty B6-vitamiinia, jotta se edesauttaisi myös hyvää ja rauhallista yöunta.

Sinkki on yksi tärkeimmistä hivenaineistamme. Elimistö tarvitsee sinkkiä yli 200 eri entsyymin toimintaan. Sitä tarvitaan mm. A-vitamiinin, insuliinin, steroidien ja valkuaisaineiden tuottamiseksi. Sinkki vahvistaa immuunipuolustusta ja ehkäisee flunssaa. Se edesauttaa silmien, luuston, hiusten ja kynsien hyvinvointia. Sinkin on todettu myös ennaltaehkäisevän hedelmättömyyttä ja tukevan kognitiivisia toimintojamme.

Propolis on luonnon oma antibiootti, jonka on todettu sisältävän antiseptisia aineita. Mehiläiset valmistavat sitä puiden silmujen hartsi- ja balsamieritteistä sekä omista entsyymeistään. Ne käyttävät propolista pesän viimeistelyyn ja mehiläisyhdyskunnan suojaamiseen taudinaiheuttajilta ja tuholaisilta.

Tonus Bio sisältää luomukasvien vesiuutteita, jotka on pakattu helppokäyttöisiin, sisältönsä pitkään tuoreena säilyttäviin lasiampulleihin. Tonuksen arvokkaat, luonnonmukaiset vaikuttavat aineet tunnetaan yrttiperinteessä immuunipuolustusta vahvistavina, virkistävinä ja elinvoimaa lisäävinä.