Messegue-logo

Puhdistus ja naamiot

Alakategoriat

Mességuén kuorintavoide Gommage doux sisältää kaoliinia (valkosavi), joka puhdistaa ihohuokoset perusteellisesti. Lehmus ja kehäkukka rauhoittavat ja pehmittävät ihoa. Kuorinta-aine soveltuu kaikille ihotyypeille. Ei silmänympärysiholle. Parabeeniton.

Hoitava puhdistusemulsio kaikille ihotyypeille. Lait demaquillant poistaa hellävaraisesti meikin ja iholle kertyneet epäpuhtaudet –myös rasvoittuvalta ja akneiholta. Kartanoruusu-uute (Rosa centifolia) säilyttää ihon kimmoisuutta. Maurice Mességuén kehittämä erikoisseos malvasta, leinikistä, juolavehnästä ja nokkosesta vahvistaa ja pehmittää ihoa. Parabeeniton.

Messeguen virkistävä kasvovesi kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle, kuivalle ja väsyneelle iholle. Lotion tonique tasapainottaa ihon pH-arvon ja poistaa viimeisetkin meikin rippeet tehokkaasti. Sen mineraali- ja vitamiinipitoiset yrttiuutteet pehmittävät ja elvyttävät ihoa. Alkoholiton. Parabeeniton.

Mességuén hoitonaamio kosteuttaa, elvyttää ja rauhoittaa ihon hyvin. Se sopii normaalisti toimivan ihon lisäksi erityisesti kosteusköyhälle, kuivalle ja herkälle iholle. Säännöllinen käyttö auttaa ihoa säilyttämään pehmeytensä ja hehkunsa. Vaikuttavat aineet: aloe vera –uute, mehiläisvaha ja candelillavaha. Parabeeniton.