Messegue-logo

Crème anti-rides on elvyttävä, sidekudosta vahvistava ja pintaryppyjä korjaava hoitovoide. Sen ainutlaatuinen koostumus perustuu yhteen Maurice Mességuén vanhimmista luonnonkasviresepteistä. Voide sisältää mäkikuisma-, salvia- ja korteuutetta, mehiläisvahaa sekä Mességuén mineraali- ja vitamiinipitoista erikoisseosta malvasta, leinikistä, juolavehnästä ja nokkosesta. Parabeeniton.

Mességuén herkän ihon päivävoide sisältää vitamiini- ja mineraalirikasta aasinmaitoa sekä karitevoita (Butyrospermum Parkii), jojobaöljyä ja persikankiviöljyä. GMO-vapaasta soijasta eristetty soijaproteiini suojaa ihoa mm. ilmansaasteilta. Voide rauhoittaa, pehmittää ja kosteuttaa ihoa välittömästi. Parabeeniton.

Laboratoires Mességué on kehittänyt tämän ainutlaatuisen hoitovoiteen suojaamaan ihoa vaativien sääolosuhteiden, esim. pakkasen, viiman, lumen ja voimakkaan UV-säteilyn aiheuttamilta haitoilta. Crème de jour protectricen vaikuttavat aineet ovat manteliöljy, lehmusuute ja mehiläisvaha.  Ei sisällä UV-suojaa. Parabeeniton.

Mességuén hoitovoide sekaiholle sekä rasvoittuvalle ja akneiholle sisältää takiaisuutetta, joka tunnetaan puhdistavana ja ihohuokosia supistavana kasvina. Takiainen myös vähentää liiallista talineritystä. Salvian ja timjamin eteeriset öljyt sekä vitamiini- ja mineraalipitoiset yrttiuutteet (mm. mesiangervo, mukulaleinikki, malva, korte, keto-orvokki) rauhoittavat, tasapainottavat ja kosteuttavat ihon hyvin. Parabeeniton.

Tämä monipuolinen yövoide ravitsee ikääntyvää ihoa ja tasapainottaa akneihoa. Purasruohoöljy, karitevoi ja maissiuute (GMO-vapaa) korjaavat ja pehmittävät, mimosapuun (Mimosa tenuiflora, ”Elämän puu”) ja tammen (Quercus robur) kuoriuute uudistavat. Parabeeniton.

Creme nutritive sisältää jasmiinin, mimosan, narsissin ja ruusun kukkaisvahoja sekä cupuasuvoita ja E-vitamiinia. Se on pehmittävä, ravitseva ja kosteuttava hoitovoide, jolla on ihon ikääntymistä hidastava vaikutus. Creme nutritive tasapainottaa rasvoittuvan ihon talineritystä tehokkaasti ja vähentää sen pintakuivuutta. Kokeile myös auringon vaurioittaman ihon hoitoon. Creme nutritive on ensisijaisesti yövoide, mutta se sopii tarvittaessa myös päivävoiteeksi.

Parabeeniton, luonnonkosmetiikkaa.

Creme Régénératrice on hyvin monipuolinen hoitovoide. Se uudistaa, elvyttää ja suojaa ihoa sekä normalisoi ihon toimintoja. Creme Regeneratrice soveltuu normaalisti toimivan ihon lisäksi sekä herkälle, kuivalle ja vanhenevalle iholle että ihon epäpuhtauksien hoitamiseen, koska se tasapainottaa talineritystä. Parabeeniton.

Mességuén silmänympärysvoide ennaltaehkäisee ja hoitaa hellävaraisesti kaikkia silmänympärysihon muutoksia, joita ovat mm. ihon velttous, tummat silmänaluset ja rypyt.  Appelsiininkukkavaha pehmittää, mimosankukkavaha (Acacia dealbata) kiinteyttää, mehiläisvaha ravitsee ja suojaa ihoa. Sopii hyvin myös herkkäsilmäisille. Parabeeniton. Miltei tuoksuton.

Mességuén kevyesti sävytetty BB-voide Crème teintèe on kolmivaikutteinen päivävoide.

Mességuén suloisen kosteuttavan seerumin vaikuttavat aineet ovat hyaluronihappo sekä cistus-vesi (Cistus Ladaferinus), aloe vera –uute ja kaktusviikunauute. Serum hydratant syväkosteuttaa, korjaa ja heleyttää ihoa välittömästi. Se sopii erityisesti normaalille tai sekaiholle. Käytä sellaisenaan aamuin illoin tai oman hoitovoiteesi alla. Parabeeniton.