Messegue-logo

Ammattikosmetiikka

Hyvä hoitoalan ammattilainen!

Haluatko hoitotyösi tueksi selkeän, helppokäyttöisen ja korkealaatuisen ammattikosmetiikkasarjan? Valitsemalla Laboratoires Mességuén hoitoaineet

  • saat hyviä hoitotuloksia ja tyytyväisiä asiakkaita
  • käytössäsi on hoitolasarja, jonka vaikuttavat aineet ovat peräisin puhtaista kasveista ja mineraaleista
  • hoitoaineet ovat parabeenittomia, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla
  • teet hoitotyösi erikoistuotteilla, joiden koostumus perustuu sekä kauneudenhoitoalan uusimpaan tieteelliseen tutkimukseen että Mességué-suvussa vuosisatojen ajan kertyneeseen kokemusperäiseen yrttitietouteen
  • liityt osaksi tarinaa, joka sai alkunsa jo yli 450 vuotta sitten Maurice Mességuén esi-isien kiinnostuttua villien luonnonkasvien hoitavista ja kaunistavista vaikutuksista

Tänä vuonna tuotantoon tulleiden uusien Mességué-hoitoaineiden kehittämisessä on ollut mukana ryhmä ihonhoidon ammattilaisia. He ovat testanneet tuotteiden laatua ja vaikuttavuutta omassa työssään. Nyt nuo ammattiuutuudet ovat myös Sinun saatavillasi. Haluaisitko kokea Mességué-hoitoaineiden lempeän tehon omassa hoitotyössäsi? Kysy lisätietoja!

Mességuén silmänympärysvoide ennaltaehkäisee ja hoitaa hellävaraisesti kaikkia silmänympärysihon muutoksia, joita ovat mm. ihon velttous, tummat silmänaluset ja rypyt.  Appelsiininkukkavaha pehmittää, mimosankukkavaha (Acacia dealbata) kiinteyttää, mehiläisvaha ravitsee ja suojaa ihoa. Sopii hyvin myös herkkäsilmäisille asiakkaillesi. Parabeeniton. Miltei tuoksuton.

Mességuén hellävarainen kuorinta Gommage doux sisältää kaoliinia (valkosavi), joka puhdistaa ihohuokoset perusteellisesti. Kehäkukka ja lehmus rauhoittavat ja pehmittävät ihoa. Kuorinta-aine soveltuu kaikille ihotyypeille. Rasvaisen ja sekaihon hoidossa tulehtuneiden aknealueiden kuorimista kannattaa kuitenkin välttää. Parabeeniton.

Irione-öljy on Laboratoires Mességuén kruununjalokivi herkän, kuivan ja ikääntyvän ihon hoitamiseen. Tämä ylellinen hoitoöljy sisältää kiiltopernaruohon (Sisymbrium Irio), purasruohon (Borago officinalis) ja safflorin (Carthamus tintctorius) kylmäpuristettuja siemenöljyjä, joiden GLA- ja ALA-pitoisuus on suuri. Parabeeniton. Todella riittoisa!

Hoitava puhdistusmaito kaikille ihotyypeille. Ruusu-uute (Rosa centifolia) säilyttää ihon kimmoisuutta. Maurice Mességuén kehittämä erikoissekoite leinikistä, malvasta, juolavehnästä ja nokkosesta vahvistaa ja pehmittää ihoa. Parabeeniton.

Messeguen virkistävä kasvovesi kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle, kuivalle ja väsyneelle iholle. Lotion tonique tasapainottaa ihon pH-arvon ja poistaa viimeisetkin meikin rippeet tehokkaasti. Sen mineraali- ja vitamiinipitoiset yrttiuutteet pehmittävät ja elvyttävät ihoa. Alkoholiton. Parabeeniton.

Mességuén hoitonaamio kosteuttaa, rauhoittaa ja elvyttää ihon tehokkaasti. Se soveltuu erityisesti kosteusköyhälle, kuivalle ja herkälle iholle. Säännöllinen käyttö auttaa ihoa säilyttämään pehmeytensä ja hehkunsa. Vaikuttavat aineet: aloe vera –uute, mehiläisvaha ja candelillavaha. Parabeeniton.

Mességuén Masque purifiant on sekaihon, rasvaisen ihon ja akneihon hoitoon tarkoitettu huippunaamio, joka rauhoittaa asiakkaasi ihon jopa pitkän ja vaativan ihonpuhdistuksen jälkeen. Se sisältää salvian ja laventelin eteerisiä öljyjä, kaoliinisavea, salvia-, timjami- ja katajauutetta sekä Messeguén erikoissekoitetta malvasta, leinikistä, juolavehnästä ja nokkosesta. Parabeeniton.

Mességuén suloisen kosteuttavan seerumin vaikuttavat aineet ovat hyaluronihappo sekä cistus-vesi (Cistus Ladaferinus), aloe vera –uute ja opuntiakaktusuute. Serum hydratant syväkosteuttaa, korjaa ja heleyttää ihoa välittömästi. Serum hydratant sopii erityisesti normaalille tai sekaiholle. Parabeeniton.